Eşini kaçırdığını iddia ettiği şahsı bıçakladı

Burdur'da bir kişi, eşini kaçırdığı gerekçesiyle Burdur Cezaevi'nde yatan ve bayram iznine çıkan şahsı Antalya'da bıçaklayarak yaraladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2012 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İddiaya göre, Burdur'da emlakçılık işi yapan Ergün Ç. geçtiğimiz yıl eşi Emine Ç'yi kaçırdığı için Burdur Cezaevi'nde tutuklu bulanan ve bayram nedeniyle izinli çıkan Şeref Ç.'yi takibe aldı. Şeref Ç.'nin Antalya'ya bir akrabasının yanına geldiğini belirleyen Ergün Ç., Şeref Ç.'yi görüşmek için Akdeniz Üniversite Hastanesi bahçesine çağırdı. Burada Şeref Ç. ile tartışan Ergün Ç. kısa bir tartışmanın ardından elindeki bıçakla eski arkadaşını kovalamaya başladı. Ergün Ç. peşinden koşturarak Dumlupınar Bulvarı üzerindeki Adliye binası köşesinde yakaladığı Şeref Ç'yi başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Ergün Ç., olay yerinden çakarken Şeref Ç. kanlar içinde yerde kaldı. Adliyede görevli polislerin ihbarı üzerine gelen ekipler Şeref Ç'nin kan kaybını durdurmak için bir yandan tampon yaparken bir yanda da olayla ilgili bilgi almaya çalıştı. Polisler konuşmakta zorluk çeken yaralı Şeref Ç.'nin ifadesini alırken, ?Buraya kadar kaçtım. Burada yakalandım, konuşamıyorum ölüyorum yardım edin, kurtarın beni? dedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Şeref Ç.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri ise kısa süre sonra elindeki bıçağı atmış halde Gazi Bulvarı üzerinde yürüyen Ergün Ç'yi yakaladı. Ekipler Ergün Ç.'den atığı bıçağın yerini göstermesi için Dumlupınar Bulvarı üzerindeki Karayollarına ait bahçeye getirdi. Bahçeye giren ekipler atılan bıçağı bulurken olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber