Samsun-Ankara otoyolu projesine Bafra ve Ünye de eklendi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2012 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, seçim bölgesi Samsun'un ilçelerinde bayramlaşma programlarına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Demir, Samsun-Ankara otoyol çalışmalarına yoğun uğraşlar sonucu Bafra ve Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık, Terme ile Ordu'nun Ünye ilçesini proje güzergahına eklediklerini söyledi.

Kurban Bayramı sebebiyle ilçe ziyaretlerine Ayvacık'tan başlayan AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, burada partililerle bayramlaştıktan sonra Salıpazarı'na geçti. Alanköyü Derneği ve çeşitli kuruluşlarının katkılarıyla yaptırılan köy caminin açılışını Kaymakam Hatice Bayar Özdemir ile birlikte gerçekleştiren Milletvekili Mustafa Demir, bayramlaşmanın ardından Terme teşkilatının ilçe binasındaki bayramlaşma programında hazır bulundu. Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, İlçe Başkanı Recep Ertan ve belde belediye başkanları, teşkilat üyeleri ve vatandaşların katıldığı bayramlaşmada konuşma yapan milletvekili Mustafa Demir, bayramların önemine değindi.

Hükümet çalışmaları hakkında bilgi veren Milletvekili Mustafa Demir, Samsun-Ankara arasındaki otoyol çalışmalarının hızla devam ettiğini, fizibilite çalışmalarının sürdüğünü, şehir için önemli bir ulaşım çalışması olduğunu kaydetti. Hükümetin Samsun'a verdiği önemin bu çalışma ile bir kez daha ortaya çıktığını ifade eden Demir, ana projenin güzergahının yoğun uğraşlar sonucu uzatıldığını, Bafra ile Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık, Terme ve Ordu'nun Ünye ilçesine kadar olan güzergahında projeye eklendiğini dile getirdi.

Şehrin ihtiyaçlarının tespit edilerek bu yönde çalışmaların yapıldığına vurgu yapan Demir, "Bizler talep gelmeden ihtiyaçları tespit ediyor, projelerin hayata geçmesini sağlıyoruz. Bu her alanda böyle oluyor. Önümüzdeki süreçte tüm hastanelerini yenilemiş, eğitim kalitesi ve her alanda imkanı daha da artmış, kamu kuruluşları yatırımları ile örnek gösterilen bir Samsun'un oluşması için çaba harcıyoruz. Buna inanıyoruz ki, önümüzdeki yıllarda Samsun örnek alınacak bir il haline gelecek. Bu yönde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kamu yatırımlarından en çok pay alan illerin arasındayız. Yatırımlar hızla devam ediyor, her alanda eksiklikler gideriliyor. Yapacağız ama daha çok iş var.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber