Kızılay Kayseri Şube Başkanı Uzandaç: Acılar paylaşıldıkça azalır

Türk Kızılayı Kayseri Şubesi Başkanı Ayhan Uzandaç, Türk Kızılayı'nın birçok doğal afet olaylarında halkın yanında olduğunu belirterek, "Acılar, paylaşıldıkça azalır. Kızılay, acıların paylaşılmasına yardımcı olmuştur." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2012 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ayhan Uzandaç, yaptığı açıklamada, 29 Ekim ? 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası'nın Kızılaycılık bilincinin oluşturulmasında, Kızılay'ın millet açısından önemini vurgulamak ve karşılıksız sunduğu hizmetlere kamuoyu desteğini sağlamak açısından büyük önem arz ettiğini belirtti. Uzandaç, ?Cumhuriyetimizin temel yapı taşı kurumlarından bir tanesi olan ve cumhuriyetin faziletlerinin ülke genelinde kök salmasında pay sahibi olan Türk Kızılayı, Cumhuriyet Bayramı ile Kızılay Haftası coşkusunu bir arada yaşamaktadır.? dedi.

Başkan Uzandaç, halktan aldığı güç ve destekle, yoluna devam eden Türk Kızılayı'nın hizmet başkanı olarak, fahri olarak çalışan yönetim kurulu üyelerine, şubenin emeğini esirgemeyen çalışanlarına, Kadın Kolu, Gençlik Kolu ve tüm üyelerime başarılara ortak oldukları için teşekkür etti. Uzandaç, Kızılaycılık yolunda adım atan ülkenin güzel insanlarını dünyaya açtığı merhamet şemsiyesi altında sevgiyle selamladığını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber