Adanalı şehidin baba ocağında yas var

Şırnak'ta teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan polis memuru İbrahim Engin'in Adana'daki baba ocağına ateş düştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak Valiliği girişindeki kulübede nöbet tutarken terörist saldırının ardından yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen polis memuru İbrahim Engin'in, bir yıllık evli ve eşinin de hamile olduğu belirtildi.

Merkez Seyhan ilçesi Toros Mahallesi'ndeki baba evi ve sokaklar Türk bayraklarıyla donatıldı. Diyarbakırlı olan şehit polisin halası, Kürtçe ağıtlar yakarak teröre lanet okudu. Şehidin Halası Necla Dağtekin, yeğinin fotoğrafına sarılarak, "İbrahim'e nasıl kıydılar. ? diye ağıt yaktı. Acı haberin üzerine fenalık geçiren şehidin yakınlarına, 112 ambulansındaki görevle sağlık ekipleri müdahale etti. 5 yıllık polis olan İbrahim Engin'in iki kardeşinin de polis olduğu öğrenildi. Kardeşlerinden Hasan Engin'in Konya'da diğerinin de Ankara'da görev yaptıkları, ağabeylerinin şehit haberinin ardından Adana'ya gelmek için yola çıktıkları belirtildi.

Şehidin kendisi gibi polis memuru olan eşi Merve Engin'in, kayınvalidesi İmran ve kayınbabası Mustafa Engin ile birlikte bayram tatili için gittikleri memleketleri Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden Adana'ya gelmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber