Polis bandosu, Cumhuriyet Bayramı'nda coşkuyu zirveye taşıdı

Samsun'da Cumhuriyet'in kuruluşunun 89. yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.Polis okulu bandosu, sunduğu gösteriyle törenlere katılan vatandaşları coşturdu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kutlamalar, Samsun Valiliği Yaşayan Atatürk Salonu'nda Vali Hüseyin Aksoy'un, protokol üyeleri, daire amirleri ve askeri erkânın tebriklerini kabulü ile başladı.

Vali Hüseyin Aksoy daha sonra beraberindekilerle bu yıl ilk kez Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 19 Ekim Kutlama Töreni'ne katıldı. Buradaki tören, protokol üyelerinin yaya olarak vatandaşların, öğrencilerin, sporcuların, askerlerin ve polis okulu öğrencilerinin bayramını tebrik etmesiyle başladı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bazı okulların halk oyunları ekipleri tarafından yapılan gösteriler yoğun alkış aldı.

19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Bando Takımı'nın gösterisi ise vatandaşların beğenisini kazandı. Yüksek ritimli gösteride bando takımı vatandaşları coşturdu. Tören asker, polis, muharip gaziler, sporcu ve öğrencilerin oluşturduğu kortej geçişiyle son buldu.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy son olarak Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Atatürk Fotoğrafları Sergisi'nin açılışını gerçekleştirdi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber