Cumhuriyet Bayramı'nda köylüler altınla ödüllendirildi

Ardahan'da Cumhuriyet'in 89. yıl dönümü şehir stadyumunda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Törende, başarılı olan köylü öğrenci ve veliler altınla ödüllendirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 21:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkeze bağlı Bayramoğlu Köyü İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan Sbs projesi çerçevesinde Türkiye geneli fen liselerini kazanan öğrenci velilerini Vali Seyfettin Azizoğlu, altınla ödüllendirirken öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi. Vali Azizoğlu, köylülerden çocuklarına daha çok önem vermesini, öğrencilerden de daha çok başarı istedi. Vali Azizoğlu, başarı gösteren öğrencileri bundan sonra dizüstü bilgisayarla ödüllendireceğini ifade etti.

Bayramoğlu Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Köksal Malkoç, gösterilen ilgiden dolayı Vali Azizoğlu'na teşekkür ederek, okul olarak daha iyi liselere öğrenci kazandıracaklarını kaydetti. Ödüllendirilen veliler ise bu tür etkinliklerle moral motivasyonlarını arttığını belirtti.

Şehir stadyumunda kutlanan Cumhuriyet Bayramı çerçevesinde öğrenciler şiir okudu, halk oyunları gösterisi sundu ve konuşmalar gerçekleştirdi. Törende konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu, Cumhuriyet'e ve kazanımlarına sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Tören, resmi geçitle son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber