BDP'nin 'Hayatı Durdurun' eylemi, Gaziantep'te itibar görmedi

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 'hayatı durdurun' çağrısına rağmen, Gaziantep'teki bütün işyerlerinin kepenkleri sabahın erken saatlerinden itibaren açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 11:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Barış ve Demokrasi Partisi (Bdp) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 'hayatı durdurun' çağrısına rağmen, Gaziantep'teki bütün işyerlerinin kepenkleri sabahın erken saatlerinden itibaren açıldı.

Cezaevlerindeki açlık grevine destek bulabilmek için her yolu deneyen Bdp'liler, Gaziantep'te umduğunu bulamadı. Bdp Genel Başkanı Demirtaş'ın açıklamasının ardından özellikle Vatan Mahallesi bölgesine gelen ve Bdp'li oldukları iddia edilen gruplar, esnaftan kepenklerini açmamalarını ve bu eylem için destek vermelerini istedi. Ancak sabahın erken saatlerinde işyerlerine gelen Gaziantepli esnaf, kepenklerini açarak işlerine koyuldu. Normal akışıyla başlayan günde polisin tedbir amaçlı çevre güvenliği aldığı da gözlendi. Vatan Mahallesi ve çevresinde bazı polisler devriye gezerken, bazı polislerin de uzun namlulu silahlarla çevre güvenliği aldığı görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber