Bartın Jandarma Alay Komutanı, BAKİAD'ı ziyaret etti

Bartın İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Alaattin Karsavuran, Bartın Aktif İşadamları Derneği'ne (BAKİAD) iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt tarafından karşılanan İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Alaattin Karsavuran'ın ziyareti esnasında BAKİAD Başkan Yardımcısı Aydemir Toksöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Demirok, Yaşar Bahçıvan, Salih Günay ve Dernek Genel sekreteri Hasan Önder de hazır bulundu.

Bartın İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Alaattin Karsavuran'ın derneklerine yaptığı iade-i ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, ?Komutanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kurban Bayramı'nın ardından büyük onur, gurur ve coşkuyla milletçe kutladığımız Cumhuriyet Bayramı'nın hemen ertesi günü komutanımızın ziyareti de bizleri ayrıca onurlandırmıştır.? dedi. Birol Dikyurt, Albay Karsavuran'a dernek faaliyetleri hakkında bilgiler de verdi.

Görevine başlayalı yaklaşık 3 ay olduğunu ifade eden Jandarma Komutanı Albay Alaattin Karsavuran, kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerine karşılık olarak iade-i ziyaretlerde bulunduğunu söyledi. Alaattin Karsavuran, Bartın'ın huzurlu bir kent olduğunu belirterek bu huzurun daha da artması adına teşkilat olarak görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber