Hastaneye, 'taş attıkları polisler' götürdü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kağıthane'de polise saldıran, ev ve iş yerlerine zarar veren grupla vatandaşlar arasında kavga çıktı. Vatandaşlar tarafından dövülen göstericiler yaralandı. Kanlar içerisinde kalan eylemcileri hastaneye taş attıkları polisler götürdü.

AK Parti İl Başkanlığı'na yürümelerine izin verilmeyen terör örgütü yandaşları, bir çok yerde olay çıkardı. Polise taşla saldıran gruplar, biber gazıyla dağıtıldı. Polisin müdahalesiyle ara sokaklara kaçan eylemciler, buralarda da ev ve iş yerlerine zarar verdi. Vatandaşların göstericilere tepki göstermesi üzerine iki grup arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Polise saldıran ve çevreye zarar veren eylemciler, vatandaşlar tarafından ağır şekilde darp edildi.

Sevk edilen ambulanslar olaylar sebebiyle kavganın yaşandığı yere giremedi. Kanlar içerisindeki yaralıların yardımına ise az önce taşla saldırdıkları polis ekipleri yetişti. Kızgın vatandaşların elinden kurtarılan eylemciler, zırhlı polis araçlarıyla hastanelere taşındı. Tedavi altına alınan göstericilerden bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber