?Sınav var dediler, geldik' semineri

Kepez Belediyesi'nin, Antalya merkez ilçelerdeki liselerde okuyan yaklaşık 40 bin öğrenciye yönelik düzenlediği sınav stratejileri ve verimli ders çalışma yöntemleri konulu seminer, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seminerin başladığı günden itibaren öğrencilerin yanında olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi, Aksu Lisesi ve Saime Salih Konca Lisesi 12 sınıf öğrencilerinin yer aldığı seminere de katıldı. Başkan Tütüncü, seminer için özel tasarlanan ve üzerinde ?Sınav var dediler, geldik' yazan tişörtü giyerek salona geldi.

Eğitim Danışmanı Osman Günal'ın, görsel materyaller eşliğinde, tiyatral ve eğlenceli bir dille anlattığı ve 105 dakika süren seminerin ardından bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, motivasyon seminerini, öğrencileri çok sevmelerinden ve gençlerin ülke için çok değerli olmasından dolayı düzenlediklerini söyledi. Seminer ile öğrencilere, ?Kendinize güvenin, başarabileceğinize inanın ve bunun için üstün bir gayret ortaya koyun. Haydi, basın gaza siz bu işi başarırsınız? mesajını vermek istediklerini kaydetti. Başkan Tütüncü, ?Seminer için salonda bulunan 512 öğrenciden bir tanesine üniversiteye giriş sınavını kazanacağına inandırırsak, amacımıza ulaşmış oluruz. Bu amaç için zahmet çekmeye değer mi değer. Çünkü bir kişi değişir, yeri gelir bir ülkenin kaderi değişir. Şeyh Edebali, Osman Gazi'ye, Zümrüdü Anka'nı iyi seç ki, Kaf Dağı sana yakın olsun, öğüdünde bulunmuştu. Sizler de Zümrüdü Anka'nızı iyi seçin ki Kaf Dağı size yakın olsun? dedi.

Başkan Tütüncü, seminerde düzenlenen yarışmada birinci olan öğrencilere kitap hediye etti. Mayıs 2013'te sona erecek olan seminer 9,10 ve 11. sınıflar ile 12. sınıflara ayrı olarak gerçekleştiriliyor. ?Ben tembel değilim. Çalışsam Yaparım' isimli seminerde 9, 10 ve 11'inci sınıfı öğrencilerine verimli ders çalışma yöntemleri anlatılıyor.

'Sınav var dediler, geldik' isimli 12'nci sınıflar için düzenlenen seminerde ise motivasyon ve üniversite giriş sınavını kazanmaya yönelik stratejilerle ilgili öğrencilere bilgi veriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber