Yoldaki parke taşı çene kırdı

İzmir'in Gaziemir ilçesinde 6 yaşındaki Hasan Unutulmaz bisikletiyle giderken, iddiaya göre, tamirat için yolda bırakılan parke taşlarına çarptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yere düşen Unutulmaz, çenesini kırdı. Baba Ahmet Unutulmaz, ihmal sonucu oğlunun yaralandığı iddiasıyla yetkililerden şikayetçi oldu.

Olay, geçen çarşamba saat 20.00 sıralarında, Hürriyet Mahallesi 1169 Sokak'ta meydana geldi. Remzi Doğan İlköğretim Okulu'na bu yıl başlayan küçük Hasan, çıkışta arkadaşının evine gitti. Akşam saatlerine kadar orada vakit geçiren Hasan'ı, babası Ahmet Unutulmaz işten çıkınca almaya geldi. Baba oğul, farklı bisikletlerle evlerine gitmek için yola çıktı.

Hasan, sokakta bisikletle ilerlerken aniden yere düştü. Oğlunun kanlar içinde yerde yattığını gören babası, bisikletin, patlayan su borusunun kumla kapatılmış kısmına arabalar girmesin diye önlem için koyulan parke taşlarına çarptığını fark etti. Oğlunu, yakındaki özel bir kliniğe, oradan da Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götüren Unutulmaz'a, oğlunun çenesinin kırıldığı söylendi. Çocuk, ilk tedavinin ardından ameliyat olması gerektiği için Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Oğlunun ihmal sonucu yaralandığını, kazanın ardından vakit kaybedilmeden yolun parke taşla döşendiğini öne süren baba Unutulmaz, Sarnıç Polis Merkez Amirliği'ne giderek, yetkililerden şikayetçi oldu. Olay yeri incelemesinde bulunan polis ekipleri, taksirle yaralama suçundan tutanak tuttu.

Ahmet Unutulmaz, "Bugün bu olay bizim başımıza geldi, başkalarının başına da gelmesin. Bu olay yüzünden çocuğum okuluna gidemiyor, ben de onu bırakıp işime gidemiyorum. İki dişinin gelişiminin durabileceği söylendi. Şu anda sıvı gıda dışında başka bir gıdayla beslenemiyor. 10 gündür taşları döşenmeyen yol, hemen kapatıldı. İlle de birinin yaralanması mı gerekiyordu? Tepkiliyiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber