Gönen'deki TOKİ peşinat ödemeleri için süre 9 Kasım'a uzatıldı

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, vatandaşların yoğun talebi üzerine daha önce son günü 19 Ekim 2012 olarak açıklanan 3. etap TOKİ peşinat ödeme tarihinin 9 Kasım 2012 tarihine kadar uzatıldığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 13:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yakar, Türkiye'de ilk kez Gönen'de uygulanan 3. etap konut projesinin büyük ilgi gördüğunu kaydetti. İki tip dairenin inşa edileceği etap için kasım itibariyle 86 metrekareliklere 275, 106 metrekareliklere 55 kişinin peşinat yatırdığını aktardı.

TOKİ'nin ilk iki etabıyla ilgili olarak birçok soru aldıklarının altını çizen Başkan Yakar, şunları kaydetti: "Bunlar ilk iki etapta somut bir şekilde cevap bulduğundan vatandaşlarımız artık daha rahat bir şekilde 3. etap için adım attı. İlçemizde şu ana kadar yapılan konutların içinde en fazla sayıya sahip etap olarak başlanacak bu projede yer alan vatandaşlarımız adına heyecan duyuyorum. Bu güzel çalışmayla ilçemiz daha da genişleyecek. Daireler doğalgaza uyumlu inşa edileceğinden, buralarda her daim temiz bir hava teneffüs edilecek. Zaten konum itibariyle de Türkiye'de örnek gösterilecek bir yere sahip TOKİ siteleri, sosyal donatı alanlarıyla Gönen'in en güzel yaşamsal alanların içinde yer alacak."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber