Autoshow'da nostalji, teknolojiyi geçti

İstanbul Autoshow 2012 Fuarı'nda sergilenen klasik otomobiller, son model teknolojik arabaları gölgede bıraktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 23:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Autoshow 2012 Fuarı, birbirinden eski araçlarla nostalji havası estirdi. Fuarda sergilenen 25 klasik araç, otomobil tutkunlarından büyük ilgi gördü. En eskisi 1932 model, en yenisi 1974 model olan araçlar, İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği tarafından meraklılarıyla buluşturuldu.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği Genel Sekreteri İlker Tayalı, ?Bu yıl Autoshow'da yine yerimizi aldık. 25 klasik otomobilimizi İstanbullulara, tüm Türkiye'ye burada sergiliyoruz. Klasik otomobiller, teknolojiyi yenecek. O kadar iddialıyız. Çünkü burada bir nostaljiyi yaşatıyoruz. Hepimizin geçmişinde bu otomobiller var. Çoğumuz bunlarla büyüdü, babalarımız bunları kullandılar? diye konuştu.

Klasik otomobillerin satılmadığını dile getiren Tayalı, ?1932 Chevrolet ile başlayan bir araç sergimiz var ki bu en yeni olarak da 74 yılına kadar devam ediyor. Otomobiller kendi yıllarının en hit olmuş modelleri. İlgi çok yoğun. Bu otomobiller satılmıyor. Soran çok oluyor ama biz sivil toplum kuruluşuyuz. Bizim amacımız, bu otomobilleri yaşatmak? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber