2 aylık eşe son dokunuş

Adana'da tarım işçilerini taşıyan midibisün belediye otobüsü ile çarpışması sonucu 28 kişinin yaralandığı kazada sulama kanalına düşerek kaybolan genç kadının cesedi 1 gün sonra bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 11:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazadan yaralı olarak kurtulan koca, taburcu olduktan sonra 2 aylık eşini arama çalışmalarına katıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün merkez Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi'nde sabah saat 05.30 sıralarında Levent Köprüsü üzerinde meydana geldi. İncirlik Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde oturan ve 2 ay önce amcasının kızı Elmas Eman (28) ile evlenen Sebahattin Eman (24), her gün olduğu gibi sabahleyin kalkıp tarlaya gitmek için hazırlık yapmaya başladı. Eşi de kalkarak, kendisi de tarlaya gelerek yanında olmak istediğini söyledi. Bunun üzerine yeni evli çift, tarım işçilerini taşıyan midibüse binerek çalışacakları tarlaya doğru yola çıktı. Midibüs, Levent Köprüsü üzerinde Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs ile çarpıştı. Kazada aralarında Sebahettin Eman'ın da bulunduğu 28 kişi yaralanırken, Elmas Eman ile birlikte 13 yaşındaki Mizgin Koyuncu kaza sırasında araçtan fırlayarak DSİ'ye ait sulama kanalına düşerek suda kayboldu. Sebahattin Eman, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak eşinin kanala düşerek kaybolduğunu öğrenen Sebahattin Eman, hastaneden çıkarak eşini arama çalışmalarına katıldı. Aramalar sırasında dün öğleden sonra 13 yaşındaki kızın cesedine ulaşıldı. Elmas Eman'ın bulunması için ise Can-Kur ve sualtı polisleri seferber oldu.

Bu arada, Sebahattin Eman da akrabalarıyla birlikte eşini aramaya devam etti. Bir ara Can-Kur ekipleri, kanalda kırmızı bir cisim gördü. Bunun üzerine Eman, cismin görüldüğü yere gelerek, "Evet bu benim eşim, o da evden çıkarken üzerine kırmızı kazak giymişti, o ölmüş" diyerek ağlamaya başladı. Eman, çaresizce Can-Kur ekibinin suya girip eşinin cesedini çıkarmasını bekledi. Can-Kur ekibi suya girdiğinde kırmızı cismin ceset değil bir bez parçası olduğu anlaşıldı. Bunu gören Sebahattin Eman derin bir nefes alırken, kanal boyunca aramalarına devam etti. Ancak aradan 1 gün geçmesine rağmen eşini sağ ya da ölü olarak bulamadı. Aramalara gece ara verilirken, bugün sabahtan itibaren arama çalışmalarına yeniden başlandı.

Elmas Eman'ın hem kayınvalidesi hem de yengesi olan Meryem Eman (47), gelininin hiçbir zaman tarlada çalışmaya gitmediğini, dün sabah eşinin yanında olmak için tarlaya gittiğini belirterek, "Giderken bize de el salladı. Ancak bir daha dönmedi. Herkes döndü o dönmedi. Ona doyamadık. O çok sevimli bir kızdı. Elinde daha düğünden kalan kınası vardı" dedi.


2 AYLIK EŞE SON DOKUNUŞ

Adana'da tarım işçilerini taşıyan midibisün belediye otobüsü ile çarpışması sonucu 28 kişinin yaralandığı kazada sulama kanalına düşerek kaybolan genç kadının cesedi 1 gün sonra bulundu. Kazadan yaralı olarak kurtularak hastaneden çıkıp aramalara katılan koca, eşine son kez sarılıp gözyaşlarını boğuldu.

Merkez Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi'nde dün sabah saat 05.30 sıralarında Levent Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada DSİ'ye ait sulama kanalına düşerek kaybolan 2 aylık evli Elmas Eman (28), kazadan 30 saat sonra Can-Kur ve su altı polisi tarafından bulundu. Kazada yaralanan ve hastaneden taburcu olarak eşini arama çalışmasına katılan Sebahattin Eman (24), eşinin bulunmasıyla birlikte gözyaşlarına boğuldu. Eman, eşinin cansız bedeni sudan çıkartılınca ona son kez sarılıp, ağıtlar yaktı. Genç kadının cenazesi, daha sonra Yüreğir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Morga gelen acılı eş Eman, telefonla aradığı bir yakınına, "Elimden kaydı, onun yanındaydım ama onu kurtaramadım" dedi. Gözyaşlarını tutamayan Eman, elinde sigara söndürdü.

Cenaze otopsi yapıldıktan sonra eşi tarafından alınarak İncirlik Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber