Şantiyede ölen işçilerin cesetleri Adli Tıp'a gönderildi

Çekmeköy'de çalıştıkları şantiyede kaldıkları konteynırda ölü bulunan 4 işçinin cesetleri, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay sabah saatlerinde Necip Fazıl Mahallesi Bayırgülü Sokak'ta bulunan bir konut inşaatının şantiyesinde meydana gelmişti. Bayram izninden dün döndükleri öğrenilen Recep Cırıl (52), oğlu Adem Cırıl (22) ile akrabaları Mustafa Bayrak (18) ve Ahmet Tiryaki (23), inşaat şantiyesinde kaldıkları konteynırda ölü bulunmuştu. Sabah işçileri uyandırmak için konteynıra giren arkadaşları, baygın halde bulup, zehirlendiklerini düşündü. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, işçilerin öldüğünü belirledi. Ardından Olay Yeri İnceleme ekipleri, konteynırda detaylı bir inceleme yaptı.

Şantiyede çalışan işçiler, Recep Cırıl, oğlu Adem Cırıl ile Mustafa Bayrak ve Ahmet Tiryaki'nin Bayram izninden dün döndüklerini ve kaldıkları konteynırda böcek ilaçlaması yaptıklarını belirtti. Aynı zamanda işçilerin doğalgaz sızıntısı nedeniyle hayatlarını kaybetmiş olabilecekleri öne sürüldü.

Yaklaşık 3 saat süren incelemelerin ardından işçilerin cesetleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracına taşındı. Cenazelerin çıkartılması sırasında şantiyede çalışan diğer işçiler, basın mensuplarının görüntü almaması için büyük bir branda çekti. Aynı araca konulan 4 cenaze, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

İşçilerin kesin ölüm nedenleri yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. Olayla ilgili inceleme sürüyor. - İstanbul

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber