Kırmızı otobüslerde kredi kartıyla yolculuk dönemi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketlerinden Antalya Ulaşım A.Ş., kırmızı otobüslerde kredi kartıyla yoluculuk dönemi başlatacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 20:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uygulama, 5 Kasım Pazartesi itibariyle başlayacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımayı özendirecek ve kolaylaştıracak bir çalışmaya imza attı. Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden Antalya Ulaşım A.Ş. tarafından işletilen 600 numaralı Havalimanı-Otogar hattında, ödeme kartı olmayan ve üzerinde nakit para bulunmayan vatandaşlar için Visa veya Mastercard özelliğine sahip tüm banka kredi kartları ve banka kartlarının (ön ödemeli kartlar dahil) kullanılabildiği pos cihazının kullanımının pilot uygulaması başarıyla tamamlanmasının ardından uygulamanın diğer hatlarda da geçerli olmasına karar verildi.

BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Bu uygulamayla Antalya'ya kısa süreliğine gelen ziyaretçilere ve ödeme kartı olmayan vatandaşlara büyük kolaylık ve avantaj sağlanacağı, Antalya Ulaşım A.Ş. tarafından işletilen resmi plakalı kırmızı otobüslerin tamamında 5 Kasım Pazartesi günü başlayacak uygulamayla, gerek bakiye yükleme gerekse sistem güncellemesi yapması gibi sorunlar tamamen ortadan kaldırılacağı belirtildi.

Öte yandan Antalya Ulaşım A.Ş.'nin işletmeciliğini yaptığı diğer hatlardaki araçlara da bu uygulamanın kullanılması için teknolojik altyapı çalışmalarına başlandığı açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber