Trafik polisine meydan dayağı

Haber Giriş : 06 Ekim 2005 01:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu ilginç ve traji komik olay Manisa-İstanbul yolu üzeri Gediz köprüsü yakınlarında meydana gelen maddi hasarlı bir trafik kazası sonrasında olay yerine gelen kurtarıcı sürücüsü İhsan Güler'in kurtarıcı aracını trafiği kapatacak biçimde park etmesi trafik polisi Hıdır Öztürk tarafından çekmesi istenince buna öfkelenen İhsan Güler trafik polisini hastanelik etti.

Tüm bunlar yaşanırken Manisa-İstanbul karayolu üzerinde karışan trafiğin açılması ise 112 Acil Ekibin başında bulunan doktor Erkut Şenol'a kaldı. Böylesi ancak kamera şakalarında rastlanan görüntüleri ortaya koyan olay öğle saatlerinde meydana geldi.Trafik memuru arkadaşı ile birlikte meydana gelen maddi hasarlı kazanın kapattığı yolu açmaya çalışan trafik polisi Hıdır Öztürk, kendisinden bir süre önce olay gelen kurtarıcı İhsan Güler'e ? Aracını başka bir park et.Trafiği aksatıyorsun? demesi üzerine Güler'de ? Ben trafiği falan kapatmıyorum.Gerekli önlemlerimi de aldım? yanıtından sonra gerilen ortamda yumruklar konuştu.

İlhsan Güler,polis memurunun belindeki telsizi aldıktan sonra önce başına vurdu ardından da peş peşe attığı yumrukları ile yere düşürdü.Telsiz darbesi ile kanlar içinde kalan polis memuru ve İhsan Güler'i olay yerin de bulunan 112 acil ekipleri ayırdı.

Başından yaralanan polis memuru 112 acil ambulansı içerisinde tedavi edildiği sırada yoğunlaşan trafiğin yönlendirilmesi ise 112 doktoru Erkut Şenol ?a kaldı.Trafik polisi Hıdır Öztürk ambulans ile Devlet Hastanesi kaldırıldı.Burada tedavisi süren polis memuru Öztürk ? Beni bu hale getiren kurtarıcı sürücüsünden davacıyım? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber