Kaymakam Demir, dünya evine girdi

Gaziantepli Vali Abdulkadir Demir'in kardeşi Kırşehir Akçakent Kaymakamı Remzi Demir, dünya evine girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakam Remzi Demir ile İngilizce öğretmeni Pelin Aygın, Şehitkamil Kültür Merkezi'ndeki törende dünya evine girdi. Remzi ve Semiye Demir'in oğlu Akçakent Kaymakamı Remzi Demir ile Burhan ve Fevziye Aygın'ın güzel kızı Pelin evliler kervanına katıldı.

Şehitkamil Kültür Merkezi Ömer Ersoy Salonu'ndaki nikah töreni öncesinde Remzi ve Semiye Demir ile Burhan ve Fevziye Aygın davetlileri kapıda karşıladı. Pelin ve Remzi çiftinin nikah törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin,

Saadet Partisi İl Başkanı Hayri Kamalı, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Acarsan Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar ile Demir ve Aygın ailelerinin yakınlarının yanı sına çok sayıda davetli katıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, genç çiftin nikahlarını kıyarken, evlilik cüzdanı Pelin ve Remzi'ye birlikte verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber