Bursa İl Genel Meclisi'nde bütçe görüşmeleri başladı

Bursa İl Genel Meclisi, 2012 yılı olağan kasım ayı toplantısında 2013 yılı İl Özel İdaresi bütçesini görüşmeye başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıda açıklamalarda bulunan Meclis Başkanı Nedim Akdemir, 2012 yılı bütçesinde İl Özel İdaresi'nin başarılı olduğunu belirterek, ?Özellikle geçtiğimiz kış aylarında ekiplerimizin sergilediği başarılar takdire şayan. Bursa'da hiç bir köyümüz yoğun kış şartlarına rağmen kapalı kalmadı. Ayrıca hastalık ve ölüm vakıalarından köylere ilk ulaşan Özel İdare ekipleri oldu. Hiçbir köy yolumuz 24 saat kapalı bırakılmadı.? dedi.

2012 yılı içinde Bursa'da yaptıkları hizmetlerde İl Genel Meclisi'ndeki herkesin katkısı ve emeği bulunduğuna vurgu yapan Akdemir, ?2013 yılında da yine örnek projelerle hizmet edeceğimize inanıyorum. 2012 yılında örnek sulama göletlerimiz ve artık sadece Türkiye'nin değil, uluslararasında kabul gören doğal arıtma projemiz, jeotermal ve kültür alanında yaptığımız hizmetlerle Türkiye'nin gündeminde yeraldık.? şeklinde konuştu.

İznik Roma Tiyatrosu'ndaki çalışmalarının ise sadece Türkiye'nin gündeminde değil, sınır ötesinde de ses getirdiğini vurgulayan Nedim Akdemir, sözlerini şöyle tamamladı: ?Bu çalışmayla Bursa turizmine büyük bir değer kazandırdık. İl Özel İdaremizin yaptığı tüm hizmetlerde tüm İl Genel Meclisi üyelerimizin imzası bulunuyor. Yapacağımız 2013 yılı bütçe toplantılarının hayırlı olmasını temenni ediyorum?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber