Kepez Belediyesi, ?çocuk kulübü' kuracak

Antalya Kepez Belediyesi içerisinde spor, müzik, eğitim, internet, toplantı salonu ve kütüphanenin yanı sıra ?Çocuk Meclisi'nin de bulunacağı 'çocuk kulübü' kuracak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Yerel yönetimler ve çalışma şekilleri' ders konusu kapsamında belediye hizmet binasında Altınova ve Ayşe-Ahmet Atmaca Ortaokulu öğrencilerini ağırlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, açıklamalarda bulundu. Yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlandıklarını dile getiren Tütüncü, ana sınıfından 8. sınıfa kadar yüzlerce öğrenciyi kapsayan ve içinde Çocuk Meclisi'nin de bulunacağı 'çocuk kulübü' kurmaya hazırlandıklarını söyledi.

Çocuk Kulübü için çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Tesisleri'nde çocukların spor, müzik, eğitim, internet, toplantı salonu, kütüphane gibi birçok aktiviteyi bir arada kullanabilecekleri bir kompleks projelendirdiklerini söyledi. 7 ile 14 yaş arası çocukların 'çocuk kulübü'nden yararlanabileceklerini kaydeden Tütüncü, öğrencilerin yerel yönetimlerin işleyişi hakkındaki sorularına cevap verdi.

Evinde bilgisayarı, ya da interneti olmayan çocuklar olduğunu belirten Tütüncü, öğrencilerin ödevlerini yapabileceği ?Bilgi Evi' projesini birçok mahallede aktif hale getirmek istediklerini açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber