Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ: İlçemiz kışa hazır

Ankara'nın Şereflikoçhisar Belediyesi, kışa hazırlık için şehrin birçok noktasında asfalt yama, kanalizasyon, bordür ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye ekipleri, ilçe merkezinin çoğu noktasında yağmur kanalları ve bozuk yollar yeniden yaparak vatandaşların kış aylarında mağdur olmamasına çalışıyor. Belediye ekiplerini denetleyen Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, ?Kış yaklaştı. Vatandaşlarımızı mağdur edebilecek noktalar belediyemiz fen işleri müdürlüğü tarafından tespit edildi. Tespit edilen noktalarda yağmur suyu kanalları, kanalizasyon ve asfalt yama çalışmaları yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Birçok cadde ve sokakta halihazırda asfalt yenileme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Asfalt göndererek yardım eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür ediyorum.? dedi.

Başkan Altuğ, 50 yıllık su ihtiyacının karşılanacağı içme suyu arıtma tesisi ve ishale hattı inşaatına da değindi. Altuğ, çalışmaların planlandığı gibi hızla devam ettiğini ve Şereflikoçhisar'a yakışır bir içme suyu arıtma tesisi olacağını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber