Manisa'da sevis araçlarına özel harf grubu plaka verilecek

Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, şehiriçinde hizmet veren servis araçlarının özel harf grubu plaka kullanması için çalışma başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 19:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyeden yapılan açıklamada, toplam 12 kişiden oluşan bir komisyonun, Konya'da konuyla ilgili olarak ilk incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Şehiriçi servis araçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesindeki çalışmayla ilgili olarak bilgi veren Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz üç belediye meclisi üyesi, dört Şoförler Odası üyesi ve dört Ticaret ve Sanayi Odası üyesiyle birlikte kendisinin de yer aldığı bir komisyon kurulduğunu söyledi. Deniz, ?Manisa Belediye Meclisi'nin 7 Ağustos 2012 tarih ve 308 sayılı kararıyla şehiriçinde hizmet veren servis araçlarının özel harf grubu plakaya geçirilebilmesi için belediye başkanımıza ve encümenine gerekli yetkiler verildi. Biz de zaman kaybetmeden 12 kişiden oluşan bir komisyon oluşturduk. Yürütme komisyonu olarak çalışmalarımıza, Konya'yı ziyaret ederek başladık. Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan servis araçlarıyla ilgili çalışmalarını inceledik. Bununla ilgili raporu en kısa zamanda Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e sunacağız. Toplu ulaşımda sağlanan dönüşümü, kentiçi servislerde de hayata geçireceğiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber