Etimesgut Belediyesi'nin kekemelik kursu için kayıtlar başladı

Ankara'nın Etimesgut Belediyesi, ?kekemelik, hızlı konuşma, dudak tembelliği, artikülasyon ve tutukluk' gibi sorunları olan vatandaşlara yönelik eğitim kursu açıyor. Kurs için kayıtlar başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu hizmetten yararlanmak isteyenler Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi (etiSEM) merkez binaya başvurularını yapabilecek. 18 yaşın altındakiler velileriyle, 18 yaşını dolduranlar ise şahsen müracaat edebilecek. Kayıt için Etimesgut'ta oturmak ve vesikalık fotoğraf yeterli olacak.

4 hafta 8 seans sürecek eğitim kapsamında kekemelik sorunu olanlara uzman eğitmenlerce özel programlar uygulanacak. Kursiyerler, haftada 6 saat, toplamda ise 24 saat eğitim görecek. Kurslar salı ve perşembe günleri iki seans olarak düzenlenecek. İlk seans 09.00-12.00 saatleri arasında düzenlenecek ve bu seansa 14-17 yaş arası kekemeler katılabilecek. İkinci seans 13.00-16.00 saatleri arasında olacak. İkinci seanstan 18 yaşını dolduran kekemeler yararlanacak.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, eylül ayı meclis toplantısında kekemelik kursu açılması yönünde bir karar aldıklarını hatırlatarak, ?Aldığımız karar doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Kurs kayıtlarımız sürüyor. etiSEM merkez binamızda düzenlenecek kursumuza kekemelik, hızlı konuşma, dudak tembelliği, artikülasyon ve tutukluk gibi sorunlar yaşayan tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber