25 Yıl Sonra Çocukları Oldu

Bingöl'de yaşayan Nihat ve Gülfer Göztaşı çifti, evliliklerinin 25.yılında çocuk sahibi oldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 22:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bingöl'de yaşayan Nihat (49) ve Gülfer Göztaşı(40) çifti 1987 yılında evlendi. Yıllarca çocuk özlemi çeken aile, 25 yıl sonda doğal yöntemlerle çocuk sahibi oldu.

Özel Bingöl Hastanesi'nde gerçekleşen doğumda 3. kilo 100 gram ağırlığında, Sümmeye adı verilen bir kız Bebek dünyaya getiren anne Gülfer Göztaşı, 25 yıl sonra çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "25 yıl sonra evlat sahibi oldum. Allah'a ne kadar şükür etsem azdır" dedi.

Çocuk hasretini 25 yıl sonra kucağına aldığı kızıyla gideren Nihat Göztaşı, baba olmanın mutluluğunu yaşadığını, çok heyecanlı olduğunu kaydetti.

Çocuk sahibi olmak için gitmedikleri doktor, görmedikleri tedavi kalmadığını anlatan Göztaşı, şöyle dedi:

"Eşimle sürekli tedavi için Elazığ, Erzurum, Diyarbakır ve İstanbul-daki hastaneleri gezdik. Bir türlü tedaviye cevap alamadık. Kısmet bugüneymiş. Eşim hamilelik öncesi bana sürekli rahatsız olduğunu söylüyordu, bende kendisine

-rüyanı gördüm hamilesin- dedim. Bana inanmadı sonra doktora geldik. Doktor -bize eşin hamile- dedi. Bizde inanmadık, sağ olsun Sinan beylere ve hastane idareci ve personeline teşekkür ederim. 25 yıl kadar uzun bir süre içinde Allah bize sağlıklı bir şekilde nasip etti. Ne kadar dua etsek azdır. Çok mutluyuz."

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Dr. Sinan Taşdemir de, hastanın 40 yaşında ilk gebeliği olduğunu ve daha önce gebe kalmama rahatsızlığı bulunduğunu bildirdi.

35 yaş üstü gebeliklerin riskli gebelikler olduğunu vurgulayan Gülfer Göztaşı, "Gebelik süresini sağlıklı bir şekilde tamamladı. Tabi gebeliğimiz kıymetli gebelik olduğu için normal doğum riskine bırakmadan sezaryenle bugün ameliyatını yaptık. 3 kilo 100 gramlık bir bebeğimiz oldu gayet sağlıklı, Bebek de anne de sağlık durumları iyi bir problemleri yok" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber