Kamu çalışanları futbol turnuvasında buluşacak

Büro Memur-Sen, kamu çalışanlarına yönelik ?Sağlık için spor, Herkes için spor' sloganıyla halı saha futbol turnuvası düzenliyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'daki kamu kurumlarında çalışan Büro Memur-Sen üyelerinin katılabileceği turnuvaya 12 Kasım tarihi mesai bitimine kadar başvurulabilecek.

Genel yetkili sendika olan Büro Memur-Sen, sosyal projeler üretmeye devam ediyor. Kamu çalışanlarını yoğun iş temposundan biraz da olsa uzaklaştırmayı amaçlayan Büro Memur-Sen, ?Sağlık için spor, Herkes için spor' sloganıyla halı saha futbol turnuvası düzenliyor. Ankara'daki Büro Memur-Sen üyelerinin başvuracağı turnuvaya, takımlar kurum olarak katılacak. Her kurumun birer takım çıkaracağı turnuva, 16 Kasım tarihinde başlayacak ve Aralık ayının sonuna kadar devam edecek. 19 Mayıs Spor Tesisleri'nde yapılacak turnuvaya başvurular 12 Kasım tarihi mesai bitiminde sona erecek.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, sivil toplum örgütlerinin bir görevinin de sosyal projeler üretmek olduğunu söyledi. Sendika olarak her zaman kamu çalışanlarının yanında olduklarını belirten Genel Başkan Yusuf Yazgan, ?Sendika olarak her zaman kamu çalışanlarının hakkı için mücadele ediyoruz. Bir yandan kamu çalışanları için kazanımlar elde ederken bir yandan da üyelerimiz için sosyal projeler üretiyoruz. Kamu çalışanları yoğun iş yükü altında çalışıyor. Çalışanları biraz da olsun iş hayatından uzaklaştırmak için, moral ve motivasyonu arttırmak için halı saha turnuvası düzenliyoruz. Bundan sonra da değişik sosyal projelerle üyelerimize ve kamu çalışanlarına hizmet etmeye devam edeceğiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber