Şemdinli'deki çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu.

Şemdinli ilçesi Silo Yaylası'nda sabah saatlerinde başlatılan operasyon sırasında güvenlik güçleri ile bir grup teröristle arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 uzman çavuş ağır yaralanmıştı. Yaralanan uzman çavuş, askeri helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Durumu çok ağır olan uzman çavuş şehit oldu.


Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında sıcak temas sağlandığı bildirildi. Teslim ol çağrısına ateşle karşılık veren teröristlerle çatışma çıktı. Çatışmada 1 terörist etkisiz hale getirildi, 1 terörist ise yaralı olarak kaçtı.

Türkiye´nin, İran ve Irak´a sınırındaki Şemdinli'ye yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Oraklar köyü kırsalında operasyon yapan askerler, sabah saatlerinde bir grup teröristle karşılaştı. Güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan catışmada 1 terörist etkisiz hale getirildi 1 terörist ise yaralı olarak kaçtı.

Ormancık Mezrası ile Hapuşte ve Silo yaylalarında operasyon devam ederken, Şemdinli´deki 3´üncü Dağ ve Komando Tabur Komutanlığı´ndan da bölgeye takviye birlikler sevk edildi. Kaçan teröristi etkisiz hale getirmek için bölgede operasyon aralıksız sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber