Balıkesir emniyetine trilyonluk spor kompleksi...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2005 19:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, trilyonluk bir spor kompleksine kavuştu.

Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın göreve başladıktan sonra başlattığı çalışma tamamlandı. Emniyet Müdürlüğü Eğitim ve Spor Kompleksi hakkında bilgi veren müdür Celal Uzunkaya, bin 600 metrekare kapalı alanda 300 kişilik tribünü olan her tür salon sopurunun yapılabileceği (basketbol, voleybol, hentbol) standartlara uygun salon, köndüsyon salonu, ayrıca 24 yatak kapasiteli yatakhane ile 275 kişilik konferans salonu ve değişik departmanlardan oluşan kompleks ile çok önemli ihtiyacın giderilmiş olduğunu, kullanıma hazır olan eğitim ve spor kompleksini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir ziyaretinde açmayı planladıklarını söyledi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Eğitim ve Spor Kompleksi'nin içindeki tefrişatıyla beraber yaklaşık 700 milyar liraya mal olduğu bildirildi.

Müdür Celal Uzunkaya, şu ana kadar Balıkesir Polis Gücü Spor Kulübü'nde 500'den fazla lisanslı sporcu yetiştirildiğini, halen 9 ayrı branşta 150 lisanslı sporcularının yerel ve ulusal müsabakalara katıldığını söyledi. Emniyet müdürü Celal Uzunkaya, hizmete girecek olan eğitim ve spor kompleksinde emniyet teşkilatında görevli personel için isteğe bağlı ve zorunlu spor programları düzenleneceğini, uygun görülen personelin zorunlu programa tabi tutulacağını bildirdi.

Bölge Trafik Müdürlüğü içindeki kompleksin haricinde burada yapacakları bahçe düzenlemesiyle mükemmel bir dinlence merkezi oluşturulacağını kaydeden müdür Uzunkaya, tesislerden basın mensuplarının da eş ve çocuklarıyla birlikte emniyet personeli gibi yararlanabileceklerini açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber