Hırsızlar beş işyeri ile bir okul soydu

İzmit'in Yahya Kaptan Mahallesi'nde bulunan beş işyeri ve bir okula kapıları zorlayıp camları kırarak giren hırsızlar, işyerinden bozuk paraları çalarak kayıplara karıştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2012 16:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mimoza Caddesi üzerinde yan yana bulunan bazı işyerleri ile Yahya Kaptan Kız Meslek Lisesi'ne gece geç saatlerde gelen hırsızlar, işyerlerinin kapılarını zorlayarak içeriye girmeye çalıştı. Büfenin kapı camını kıran ve diğer işyerlerinin de kapısını zorlayarak açan hırsız ya da hırsızlar, kasalardaki yaklaşık 300 lira civarındaki bozuk paraları alarak kayıplara karıştı.

Sabah saatlerinde işyerlerine gelen esnaf, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerlerinde detaylı incelemede bulundu. Esnaf, işyerinin daha önce de 3 kez soyulduğunu belirterek, bölgede Mobese kamerası olmamasından yakındı. Ayrıca esnaf bölge aydınlatmasının geceleri çok yetersiz olduğunu söyleyerek belediye ekiplerinin konuya daha duyarlı yaklaşmasını istedi. Polis, kayıplara karışan şahısların yakalanması için soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber