İntihar edeceğini sevgilisine sms ile haber verdi

Maltepe'de tartıştığı erkek arkadaşına, ?Her zaman buluştuğumuz yerde intihar edeceğim? şeklinde mesaj gönderen genç kız daha sonra intihar etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 00:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genç kızın mesajını 2 saat sonra gören genç ise sinir krizi geçirdi.

Olay, saat 15.00 sıralarında Maltepe Süreyya Paşa Hastanesi'nin kullanılmayan ek binasında meydana geldi. İddiaya göre, bayram tatili için gittiği memleketi Tunceli'den bugün dönen B.K (19), inşaat işçisi olan erkek arkadaşı B.K. ile telefonda tartıştı. Erkek arkadaşına kızan genç kız, B.K.'ya ?Her zaman buluştuğumuz yerde intihar edeceğim? şeklinde mesaj gönderdi. Genç kız daha sonra Süreyya Paşa Hastanesi'nin kullanılmayan A Blok binasına çıkarak 5 kattan atladı.

Telefonuna gelen mesajı 2 saat sonra gören B.K. ise sevgilisiyle her zaman buluştukları yere geldiğinde kız arkadaşını hareketsiz yatarken buldu. Ne yapacağını şaşıran genç, olayın şokunu üzerinden attıktan sonra polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızın öldüğünü belirledi. Olay yerinde sinir krizi geçiren B.K., ?Kız arkadaşım pazartesi gelecekti. Bana mesaj atarak ?Sana sürpriz yaptım, İstanbul'dayım. Her zaman buluştuğumuz yerde intihar edeceğim' demiş. Mesajı görünce geldim, intihar etmişti? dedi.

Babasını 3 ay önce kaybettiği öğrenilen genç kızın bıraktığı veda mektubunda erkek arkadaşından, annesine iyi bakmasını istediği iddia edildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber