Giresunlu şehit astsubay 23 gün önce evlenmiş

Siirt'in Pervari ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Astsubay Çavuş Hakan Gemici'nin (24) Giresun'daki baba ocağına acı haber ulaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 19:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

23 günlük evli olduğu belirtilen Astsubay Gemici'nin amcası Yavuz Gemici, ?Vatan sağolsun? dedi.

Astsubay Çavuş Hakan Gemici'nin şehadet haberi, Giresun'un Keşap ilçesinin Bozkurtlar Mahallesi'ndeki oturan ailesine İlçe Kaymakamı Polat Kara ve askeri yetkililer tarafından verildi. Babası Kemal ve annesi Fatma Gemici ile yakınları, genç astsubayın vefat haberiyle yasa boğuldu. Acılı aileyi yetkililer teselli etmeye çalışırken, evlerine Türk bayrağı asıldı. Şehit astsubay Gemici'nin amcası Yavuz Gemici, çok üzgün olduklarını belirterek, ?Vatan sağolsun.? dedi.

Astsubay Çavuş Hakan Gemici'nin 18 Ekim 2012 tarihinde Giresun'da yapılan düğünle Elif Gemici ile evlendiği belirtildi. Giresun'da gerçekleştirilen düğünde çok mutlu olduğu gözlenen Gemici'nin düğünün ardından eşini Siirt'e götürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, söz konusu kazada şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Yusuf Tüfekçi'nin (22) de Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi Akçal köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber