Okullar halka açılıyor

?Okullar Hayat Olsun Projesi İl Yönetim Kurulu? toplantısı Vali Yardımcısı Mehmet Gök bakanlığında Dedeman Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2012 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü yetkilileri Kerim Rodoplu ve Mikail Atasever, Büyükşehir Belediye Başkanlığı temsilcisi, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü temsilcisi, İlçe Belediye Başkanlığı temsilcileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile merkez İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürleri, okul müdürleri ve okul aile birliği temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, proje kapsamında okulların halkın hizmetine açılması, bu çerçevede ihtiyaç duyulan kursların okullarda açılarak bilgi ve beceri bakımından halkın ihtiyaçları yönünde gayret sarf edilmesi, belediyeler ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin ellerinden gelecek fedakârlıkları yapmaları yönünde kararlar alındı. Erzurum'da projenin yürütüldüğü 32 okulda yaklaşık bir yıldır uygulama devam etmekte.

Toplantıda önümüzdeki eğitim öğretim yılında da daha fazla projeyle hizmet verileceği dile getirilerek halkın projeye duyarlı olması ve ilgili kurslara katılımların artırılmasının amaçlandığı kaydedilerek toplantı sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber