Şehit yüzbaşı Çetin Turgutlu'ya getiriliyor

Siirt'in Pervari İlçesi'nde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Turgutlulu Şehit Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetin'in cenazesinin geçeceği güzergah Türk bayrağı ile donatılıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2012 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehit Çetin'in cenazesi yarın Turgutlu Pazar Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından belediye şehitliğinde toprağa verilecek.

Şehit Çetin'in cenazesi bugün Diyarbakır'dan İzmir'e havayoluyla getirilecek. Turgutlu Belediyesi şehit yakınlarının hava limanına götürmek için bir otobüs tahsis etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan yaptığı açıklamada,"Ne olursa olsun bu terörün bitmesi için canı gönülden dua ediyoruz. Çok üzüntülüyüz. Bütün duam bütün temennim bu terörün bitmesidir. 17 tane şehidimiz var. 31 yaşında civan gibi bir delikanlımızı yitirdik. Ülkemizin, Turgutlumuzun başı sağ olsun. Şehidin güzergahı belirlendi. Baba evinden Pazar Camii'ne götürülecek. Turgutlu Belediyesi olarak güzergahı Türk bayrağı ile donatacağız. Her eve, her işyerine asılması için Türk bayrağı dağıtıyoruz. Bu bir nevi sessiz bir protestodur. Bugün teröre destek verenler bir gün gelecek umarım bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin altında Türk bayrağının altında yaşamın ne kadar güzel olduğunu anlayacaklardır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber