Fethiye İl Emniyet Müdürlüğü yeni binasına kavuşacak

10 yıldır sürüncemede kalan Muğla'nın Fethiye ilçesi Emniyet Müdürlüğü binası nihayet Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yatırım programına alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 katlı yeni hizmet binası 2013 yılında ihale edilecek ve 2 yıl içinde tamamlanacak.

10 yıl önce gündeme gelen ve bu süre zarfında 4 müdür değiştiren Fethiye Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında sona yaklaşıldı. 280 personelle 120 bin nüfusa hizmet veren Fethiye Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası 2013 yılı yatırım programına alındı. Önümüzdeki yıl ihalesi yapılacak olan binanın 2 yıl içerisinde tamamlanacağı açıklandı. 4 milyon TL maliyetli olacak yeni binanın Patlangıç Mahallesi Bölge Trafik Denetleme Amirliği'nin yanında bulunan 6 bin 549 metrekarelik alana yapılacak. 3 bin 12 metrekare inşaat alanına sahip olacak yeni emniyet binasının bodrum ve zemin kat dahil toplam 4 katlı olacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Fethiye Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Taşkıran, yeni emniyet binasının, büroları, helikopter pisti, sosyal tesisleri ve nezarethanesi ile geniş kapsamlı olacağını söyledi. Taşkıran, Fethiye Emniyet'inin 2014 yılı sonlarına doğru yeni binasına taşınacağı bilgisini verdi. 10 yıldır ilçeye yeni bir hizmet binası kazandırılmasının gerekliliği üzerinde durulduğunu aktaran Taşkıran, "Sonunda Fethiye Emniyet Müdürlüğü için sevindirici haber geldi. Genel müdürlüğümüz yeni binanın yapımı için gerekli projeyi onaylayarak 2013 yılı yatırım programına aldı. Yeni binanın yapılması ile mevcut kullandığımız bina ek bina haline getirilecek. Bu sayede hem vatandaşlarımızın emniyet hizmetlerine daha kolay ve rahat ulaşması sağlanacak hem de emniyet teşkilatı rahat bir çalışma ortamına ulaşacak." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber