Belediye-üniversite işbirliği

MERSİN'de Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, her zaman üniversitelerle işbirliği içinde olduklarını belirterek, kentin kalkınmasına katkı sağlayacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 22:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin Üniversitesi'nin Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan doğrudan destek alarak hayata geçirdiği 'Üniversite-Kent İşbirliği Eylem Planı' adlı projenin çalıştay toplantısında konuşan MEÜ Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın, Mersin'i olumlu yönde ilgilendiren işbirliğinde, her türlü ortama hazır olduklarını ifade ederek, belediyecilik alanında en üst düzeyde çalıştıkları belediyelerden birinin Toroslar Belediyesi olduğunu kaydetti. Toroslar Belediyesinin her konuda kendilerine destek olduğunu belirten Aydın, "Toroslar Belediyesi ile gerçekten örnek çalışmalarımız var. Bu işbirliğinin devamını diliyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu çalışma üniversite-kent işbirliğinin güzel bir örneğidir" dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Tuna da kentin kalkınmasına katkı sağlayacak, vatandaşların refahını ve yaşam kalitesini arttıracak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını vurguladı. Toroslar Belediyesi olarak 8,5 yıldır üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle her zaman diyalog içerisinde çalıştıklarının kaydeden Tuna, "İlim ve bilim yuvası olan Mersin Üniversitemiz ile önemli projelere imza attık. Bu çalışmaların tadını aldık ve inşallah ilişkilerimiz artarak büyüyecektir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber