13 Kasım 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 13 Kasım 2012 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 10.30'da PEN International Yönetim Kurulu üyelerini Çankaya Köşkü'nde kabul edecek, saat 14.30'da Caferilik İnancını Tanıtma Araştırma ve Eğitim Derneği Başkanı Sinan Kılıç ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, resmi temaslarda bulunmak üzere öğleden sonra Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a gidecek.

TBMM gündemi

- AK Parti Grup Toplantısı saat 11.15'te, CHP Grup Toplantısı saat 13.30'da, MHP Grup Toplantısı saat 10.30'da yapılacak.

- TBMM Genel Kurulu'nda saat 15.00'te MHP'nin, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker hakkında verdiği gensoru önergeleri görüşülecek.

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, saat 10.00'da Adalet ve Avrupa Birliği bakanlıklarının 2013 yılı bütçelerini ele alacak.

- TBMM Dilekçe ile İnsan Haklarını İnceleme Karma Komisyonu, saat 15.15'te kamu başdenetçisi aday adayları arasından 3 ismi belirlemek için seçim yapacak.

Başbakan yardımcıları ve bakanların programları

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 14.00'da Pınar Eğitim Kurumlarının yeni kampüsünün temel atma törenine katılacak.

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 17.00'da 2013 yılı Avrupa Birliği Bakanlığı bütçe görüşmelerinde yer alacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 10.00'da TOBB'un, Kayseri'de yaptıracağı fen lisesine ilişkin valilik ile imzalanacak protokole katılacak.

- İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, temaslarda bulunmak üzere Pakistan'a gidecek.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, saat 15.00'da Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei ile görüşecek, saat 16.00'da Arjantin Büyükelçisi Armando Juan Jose Maffei ile görüşecek, saat 16.45'te Kolombiya Büyükelçisi Fernando Penasso Serna görüşecek, saat 20.00'da Devlet Tiyatroları'nın sahnelediği ''Hürrem Sultan'' oyununu izleyecek.

- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul'da BirgiMefar Grup Kurtköy Tesisleri'nde saat 10.00'da ?Pfizer Aşı Üretim Tesisi?nin açılış törenine katılacak.

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Atatürk Havalimanı Teknik A.Ş. Yeni Hangar'da saat 10.00'da, Türk Hava Yolları'nın 200. uçağının lansmanı için düzenlenen programa katılacak.

- Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Beykoz Limak Eurasia Luxury Hotel'de saat 10.30'da, Türkiye'de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi ?Uluslararası Hayat Boyu Öğrenme Konferansı?na, Ümraniye'de saat 12.00'de Ümraniye Madenler Kültür Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi açılış törenine, 12.15'te Ümraniye Özel Madenler İrfan İlkokulu ve Ortaokulu açılış törenine katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Almanya Federal Cumhuriyeti Nasyonel Sosyalist Yer altı İkinci Araştırma Komisyonu Başkanı Sebastian Edaty, saat 17.00'da Almanya Büyükelçiliği'nde basın toplantısı düzenleyecek.

- TÜİK, saat 10.00'da Eylül dönemine ilişkin sanayi ciro ve sipariş endekslerini açıklayacak.

- TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, saat 13.30'da TEPAV Girişimcilik Politikaları Konferansı'nın açılış konuşmasını yapacak.

- Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, saat 14.00'da ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan Hacettepe Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunun açılış törenine katılacak.

- ?Ankara Yaşamak? günleri etkinliğinin açılışı, saat 09.30'da Büyükhanlı Park Oteli'nde gerçekleştirilecek.

- 4.Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, Four Seasons Hotel İstanbul Bosphorus'ta saat 08.15'te başlıyor. Zirveye Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılması bekleniyor.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eyüp'te saat 10.00'da, Türkiye'nin ilk temalı park ve eğlence merkezi VIALAND'ı basın mensuplarıyla gezecek.

SPOR GÜNDEMİ

--------------------------

- A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı, Milli Takım'ın kamp yaptığı Le Meridien Otel'de saat 12.00'de başlayacak.

- A Milli Futbol Takımı, 14 Kasım Çarşamba akşamı İstanbul'da Danimarka ile oynayacağı tarihindeki 500. maçın hazırlıklarını saat 18.00'de, BJK İnönü Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık antrenmanla tamamlayacak.

- Danimarka Milli Takımı, Türkiye ile oynayacağı hazırlık maçı için saat 16.45'te İstanbul'a gelecek ve Conrad Otel'de konaklayacak.

- Danimarka Milli Takımı, İstanbul'daki tek antrenmanını akşam saat 20.00'de BJK İnönü Stadı'nda yapacak. Bu çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak. Antrenmandan önce Danimarka Teknik Direktörü ve futbolcular değerlendirmelerde bulunacak.

- Orduspor bir süre önce maç biletlerinin satışını da üstlenen MyBilet firması ile Türkiye'nin ilk Online Spor TV Kanalı'nı hayata geçiriyor.

- Medical Park Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam edecek.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, PEN International Yönetim Kurulu üyeleri ile Caferilik İnancını Tanıtma Araştırma ve Eğitim Derneği Başkanı Sinan Kılıç ve beraberindeki heyeti, ayrı ayrı kabul edecek. (10.30-14.30)

TBMM'de MHP, AK Parti ve CHP grup toplantıları yapılacak. (10.30-11.15-13.30)

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Adalet Bakanlığı'nın 2013 bütçesi görüşülecek. (10.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün ve TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, İstanbul, Four Seasons Hotel'de düzenlenecek olan Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne katılacak. (08.15)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB), Kayseri'de 16 derslikli Fen Lisesi inşa etmesiyle ilgili Ankara'da düzenlenecek olan protokol törenine katılacak. (10.00)

Türk Hava Yolları (THY), 200. uçağı Boeing 737-900 tipi uçağını tanıtacak. Tanıtıma, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve THY Genel Müdürü Temel Kotil katılacak. (10.00)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Yeşilpınar'da yapılacak Türkiye'nin en büyük tema parkı Vialand'ı basın mensuplarıyla birlikte gezecek. (10.00)

TÜBİTAK Başkanı Yücel Altınbaşak, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nu ziyaret edecek. (12.00)

Ceylanpınar sınırındaki gelişmeler takip ediliyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen "1 Milyon Fidan Kampanyası" çerçevesinde 2012 yılı Kasım ayı fidan dikim sezonu Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolcular ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla start alıyor. (14.00)

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Danimarka ile oynanacak özel maç öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

A Milli Takım, Danimarka maçının hazırlıklarını tamamlayacak. (18.00)

Danimarka Milli Takım'ı Türkiye'ye gelecek.

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başlayacak. (18.00)

Takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları takip edilecek.

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber