Su borusu patladı, ortalık savaş alanına döndü

Kadıköy'de, dere ıslahı çalışması yapan iş makinesi İSKİ'ye ait su borusunu patlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 18:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyük bir basınçla yükselen suyun fırlattığı taşlar bazı araçlara zarar verdi. Vatandaşlar da suyun fırlattığı taşlardan kaçmaya çalıştı.

Acıbadem Mahallesi Sarayardı Caddesi üzerinde dere ıslahı çalışması yapan iş makinesi, yanlışlıkla İSKİ'ye ait su borusunu patlattı. Patlayan borudan metrelerce yüksekseğe çıkan suyun fırlattığı taşlar sürücülere ve çevredeki vatandaşlara zor anlar yaşattı. Patlama sırasında olay yerinden geçen Hüseyin Bayraktar'ın otomobiline çarpan taşlar, araca hasar verdi.

Olay yerinden güçlükle kaçtığını söyleyen Bayraktar, "Ben aracımla geçerken birden patlama oldu. Suyun fırlattığı taşlar çevreye dağıldı. Herkes bir tarafa kaçarak taşlardan kurtulmaya çalıştı. Burası tam bir savaş alanı gibiydi." dedi.

Havaya fırlayan taşların otomobiline zarar verdiği Hüsen Üngör isimli vatandaş ise, '"Ne olduğunu anlamadan, taşların geldiğini gördüm. Çalışma sırasında su patlamış. Fırlayan taşlar arabamın üstüne düştü. Aracımın camları kırıldı, üstü de zarar gördü." diye konuştu.

İhbar üzerine olay yerine gelen İSKİ görevlileri ana vanaları kapatarak suyun kesmeye çalıştı.

Bu arada, patlama sırasında lüks otomobili zarar gören Hüseyin Bayraktar, cep telefonunun kamerasıyla metrelerce yüksekliğe çıkan suyu görüntüledi. Şelaleyi andıran görüntülerde çevreye fırlayan taşlar da görülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber