Terör örgütü yandaşları market yaktı, müşteriler ölümden son anda kurtuldu

Mersin'de terör örgütü yandaşları bir marketi, içinde müşteriler bulunduğu sırada molotof bombası atarak yaktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 13:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alevlerin yükseldiği markette iki çocuk çaresizlikle birbirine sarılırken, ölümden kurtulanların yaşadığı dehşet, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Terör örgütü yandaşlarının cezaevlerindeki açlık grevlerini bahanede ederek Mersin'deki bir markete saldırması, içeriye benzin döküp ateşe vermesi ve müşterilerin kaçışması, iki çocuğun da çaresizlikler birbirlerine sarılması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kamera kayıtlarına göre müşteriler alışveriş yaparken dışarıda birden beliren yüzleri maskeli grup, ellerindeki molotof bombaları ile markete saldırıyor. Terör örgütü yandaşlarından kimileri marketin camını çekişle kırmaya çalışırken, bazıları ise ellerindeki yanıcı maddeyi döküyor. Bu sırada müşteriler ve market çalışanları, korku ve panik içinde arka tarafa kaçışıyor. Bir baba ise çocuğunun elinden tutarak alevlerden kaçmaya çalışıyor. Saldırganlardan biri, içeriye kadar girerek elindeki bidonda bulnan benzini döküyor. Bu sırada benzinin tutuşması ile saldırganlardan biri de alevlerin arasında kalıyor.

Alevler içinde kalan markette iki çocuk direğin arkasına saklanıp korku ve çaresizlikle birbirlerine sarılıyor. Market çalışanlarından biri, yangın söndürme tüpü ile alevlere müdahale etmesine rağmen başaramıyor. Kısa sürede yapılan müdahale ile içeride kalanlar yara almadan kurtarılıyor.

Görüntüleri inceleyen polis ekipleri zanlıları tek tek belirledi. Yapılan operasyonla yakalanan yaşları 18'den küçük M.Z. ve E.L. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Polisin diğer zanlıları yakalamak için başlattığı çalışmalar ise sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber