Uşak Belediye Başkanı Erdoğan: Atlı rehabilitasyonda Avrupa standartındayız

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, sosyal sorumluluk projelerinden olan Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Avrupa'daki emsalleriyle aynı özellikleri taşıdığını ve Türkiye'deki örnek merkezlerden birisi olacağını kaydetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışmaların tamamlanmasıyla merkezin ilgi odağı olacağını belirten Erdoğan, ?Atlı Rehabilitasyon Merkezi'ni yaparken vatandaşlarımızın, engelli kardeşlerimizin her yönüyle seveceği ve benzerlerinin arasında en iyisi olmasını hedeflediğimiz bir alan düşünüyorduk. Bu hedefimize varmanın heyecanını yaşıyoruz. Merkezimizi Avrupa standartında yaptık.? dedi.

Güvenlikten zemine kadar ince hesaplamalar yapıldığına dikkat çeken Başkan Erdoğan, merkezin ileride ata sporu cirit için de önemli bir yer haline geleceğini söyledi. Erdoğan, "Cirit, ilimizin karakterinde yer alan önemli sporlardan birisidir. Bu haliyle şehrimizde cirit oynanacak alanlar konusunda sıkıntı var. Biz de merkezimizde yaptığımız alanda ileride buna imkan tanıyacağız. Hem vatandaşlarımız güvenli bir ortamda binicilik öğrenecek hem de her şelinin planlandığı alanda cirit oynanacak." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber