Uşak Belediyesi hizmet binası yarışma ile belirlenecek

Uşak Belediyesi'nin yeni hizmet binasının yeri ve şekli ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 22:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir yandan belediyenin hizmet binasının yeri konusunda çalışmalar devam ederken, diğer yandan yeni hizmet binasının şekli ile ilgili çalışmalar sürüyor. Belediye hizmet binası ile ilgili bilgi veren Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan yeni yapmayı planladıkları hizmet binasını da yarışma ile belirleyeceklerini kaydetti.

Yeni kent planında İsmetpaşa Caddesi'nin yayalaşacağını, resmi kurum ve bankaların farklı bölgelere gideceğini belirten Erdoğan, belediyenin de bu kapsamda yer değiştireceğini ve gideceği yerde en modern görüntüye sahip olmasını istediklerini vurguladı.

Yarışmaların mimari projelerde önem arz ettiğini kaydeden Erdoğan, ? Uşak Belediyesi'nin kendi hizmet binası en modern şekilde olmalıdır. Biz mimari projelerde kentin hak ettiği ve uzun yıllar eksikliğinin hissedilmeyeceği projeleri önemsiyoruz. Bu nedenle çok katılımın olmasını destekliyoruz. Daha önce yaptığımız projeler gibi belediyemizin projesinin de bu şekilde olmasını istedik. Yakın bir zamanda yapacağımız proje ile en iyisini elde edeceğiz.? dedi.

Belediyenin yeni yeri ile ilgili bilgi veren Başkan Erdoğan, konunun son aşamaya geldiğini söyledi. Büyük ihtimalle kentsel dönüşüm alanında yer alacaklarını anlatan Erdoğan, ?Belediyemiz yeni hizmet binası ile en modern görünümünü kentin en güzel yerinde alacak. Biz şehrimizin yeni gözde yeri olacak Kentsel Dönüşüm Alanı'nda hizmet binamızı yapmak istiyoruz. Görüşmelerimiz son aşamaya geldi ve büyük ihtimal binamız bu alanda olacak. Böylesine güzel bir alana güzel bir hizmet binası yakışır.? diye konuştu.

Mimarlık projeleri ile en güzeline ulaşmak istediklerini dile getiren Başkan Erdoğan, önemli projelere yarışmayı önemsediklerini ve ön planda tuttuklarını kaydetti.

Belediyenin kentsel dönüşüm alanına taşınacağını ve görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Erdoğan, ?Uşak Belediyesi kentin uzun vadede gelişmesini ve tek caddenin yükünden kurtulmasını öncelikleri arasına aldı. Bilindiği gibi kentimiz İsmetpaşa Caddesi üzerinde yıllarca büyümesini sürdürmüş. Bu nedenle bütün resmi kurumlar ve bankalarda bu cadde üzerinde faaliyetlerine devam ediyor. Belediyemizin hizmet binası da İsmetpaşa Caddesi üzerinde yer alıyor. Biz de bu konuda öncü kuruluşların arasında bulunmak istedik. Bu nedenle kentsel dönüşüm alanında yeni binaların yükselmesi ile birlikte bizde bir hizmet binası yaparak alana geçeceğiz. Yeni alanda yeni belediye hizmet binasının yarışma ile en güzel haline gelmesini istiyoruz.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber