Melikşah'ta Dünya Kupası Heyecanı

Melikşah Üniversitesi tarafından 15 Ekim - 8 Kasım 2012 tarihleri arasında 12 ülkeden 12 takımın katılımı ile organize edilen üniversite öğrencileri arası Dünya Kupası Futbol Turnuvası'nın ödül töreni, Melikşah Üniversitesi İİBF-Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 22:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ödül töreni, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reşit Özkanca, Türkiye Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, Süper Lig Hakem Gözlemcisi Galip Bitigen, üniversite Genel Sekreteri Veli Demirci, daire başkanları, akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Reşit Özkanca, bu tür organizasyonların öğrencilerin zihinsel ve fiziksel gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirtti. Özkanca, ?Sigara gibi alkol gibi kötü alışkanlıklardan gençlerimizi korumak için bu etkinlikler çok önemli. Bu tür çalışmalar aynı zamanda öğrencilerimizin girişimci yönünde ortaya çıkarmaktadır.? dedi.

Turnuva sonunda şampiyon olan Melikşah Üniversitesi Türkiye Milli Takımı'na ödülünü Rektör Prof. Dr. Reşit Özkanca verdi. Turnuva sonunda Türkiye birinci olurken Tanzanya ikinci Burkina Faso üçüncü oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber