Esrar yüklü otomobil polisten kaçtı, işçilere çarptı: 3 yaralı

Adana polisin ?dur' ihtarına uymayan sürücünün kullandığı otomobil, altyapı çalışması yapan işçilere çarptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2012 11:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kum yığınına çarparak duran otomobilden 100 kilogramın üzerinde uyuşturucu çıktı. Polisten kaçmak için tabancayla havaya ateş eden sürücü Ersin K. (27) gözaltına alındı.

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Bürosu ekipleri, otobanın İncirlik Park alanı yakınlarındaki rutin yol kontrollerinde, 01 VS 943 plakalı bir otomobili durdurmak istedi. Ancak sürücü kaçtı. Bunun üzerine narkotik ekipleri, asayiş ekiplerine de haber vererek aracı takip etmeye başladı.

Otomobil, hızla girdiği merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi 3115 sokakta, yağmur sularının tahliyesi için çalışma yapan işçilere çarptı. Otomobil kum yığınına çarparak durdu. Kazada, belediye işçileri kuzenler Ahmet Çelik (34) ile Emrah Çelik (31) ve kontrolör Ahmet Gündoğdu yaralandı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü, 26 yaşındaki Ersin K. havaya ateş ederek polisten kaçmak istedi. Ancak asayiş ve narkotik ekipleri Ersin K.'yı etkisiz hale getirdi.

Otomobilin bagajı ve koltuklarının üzerinde 100 kilogramdan fazla esrar olduğu belirlendi. Sürücünün esrarı bagaja yerleştirmek için stepneyi çıkardığı, esrarı da battaniyeye sardığı görüldü. Bu arada, acil yardım ambulanslarında ilk tedavileri yapılarak Adana Devlet ve Numune hastanelerine kaldırılan yaralı işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Çevredeki vatandaşlar, araç sürücüsünün sokağa çok hızlı girdiğini, iş makinesi ve elektriğinin arasından da aynı hızla geçtiğini belirterek, kum yığınlarının otomobilin önünü kesmesinden dolayı daha büyük bir kazanın yaşanmadığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber