Özel Ergin Koleji öğrencilerinden Başkan Başer'e ziyaret

Yozgat Özel Ergin Koleji anasınıfı öğrencileri Belediye Başkanı Yusuf Başer'i makamında ziyaret ederek yöneticilik konusunda merak ettikleri soruları sordu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2012 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yusuf Başer, kolej öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür etti. Özel Ergin Koleji'nin il eğitim başarı seviyesinin yükselmesine önemli katkılar sağladığını kaydeden Başkan Başer, "Bugün öğrencilerimizin bizleri ziyaret etmesi beni çok sevindirdi. Çocuklarımız bizim yarınımız ve geleceğimizin teminatıdırlar. Bizler yarın bu makamları bu mevkileri çocuklarımıza bırakacağız. O yüzden çocuklarımızın her alanda bilgili, kültürlü, vatanına milletine bağlı yetişmesi gerekir. İlerde ülkemizi bu çocuklarımız yönetecek. Ben bu vesile ile böyle bir ziyaret gerçekleştirdikleri için Özel Ergin Kolejine teşekkür ediyorum." dedi.

Kolej Müdürü Ali Acar'da sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman ayrı bir önem verdiklerini belirtti. Acar, "Bu yıl anaokuluna yeni başlayan öğrencilerimize yönelik düzenlenen etkinliklerin içerisinde il yöneticileri ziyaretlerimizde bulunuyordu. Geçen haftalarda ilimizde faaliyetini sürdüren işletmeleri ziyaret ederek çocuklarımızı bilgilendirdik. Normal yaşantımızda kullandığımız eşyaların üretim tesislerini gezerek hangi aşamalardan sonra bizlere nasıl ve ne şekilde ulaştığı konusu detayları ile öğrencilerimize aktarıldı. Atalarımızın da dediği gibi ?ağaç yaş iken eğilir' sözü çocuklarımız için gösterilebilecek en güzel örnektir. Çocuklarımız ilimizin yöneticilerini tanımları açısından bu tür ziyaretlerin önemi büyüktür. Bu vesile ile başkanımıza bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber