TÜMSİAD Başkanı Sert: Ticaret yapıyorsanız ekonomiye katkı sağlıyorsunuzdur

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert, her küçük işletmenin patansiyel bir holding olduğunu belirterek, "Eğer ticaret yapıyorsanız ülke ekonomisine katkı sağlıyorsunuz demektir."

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2012 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kozan Organize Sanayi Bölgesi'nde 11 kişinin istihdam edildiği Furkan Alüminyum ve Demir Doğrama işletmesinin açılışı törenine katılan TÜMSİAD Sert, ?Küçük işletmelerin büyüyerek ülke ekonomisine katkı sağlayacağına inancımız tamdır. Büyük sanayilerin çoğu küçük işletmeler ile başlayıp büyük işletmeler haline gelmişlerdir.? dedi.

Büyük küçük demeden her işletmeyi önemli gördüklerini aktaran Sert, ?Burada bir ruh var. Hem personellerine eğitim veriyor hem de ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Bir eğitimci çıkıyor ve böyle bir tesis açarak 11 vatandaşımızı iş sahibi yapıyor. Bu çalışma ülkemiz ve Kozan ekonomisine büyük katkı ve potansiyel sağlamaktadır. Eğer ticaret yapıyorsanız ülke ekonomisine katkı sağlıyorsunuz demektir. Bu noktada iş adamlarımızın ve müteşebbislerin devreye girmesi oldukça önemlidir. Bugün büyük işletmelerin özgeçmişine bakarsanız hep bu mantığı göreceksiniz.? diye kaydetti.

İşletme sahibi İsmet Furkan Sönmez ise açılışlarına gelenlere teşekkür etti.

Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Söğüt, TÜMSİAD Şube Başkanı Fatin Rüştü Dağlı'da birer konuşma yaparak hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Konuşmaların ardından fabrikanın açılış kurdelesi kesildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber