Gaziantep Alevi Kültür Derneği'ne ziyaret

Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şube Başkanı Yılmaz Demirdelen'i ziyaret eden Nilüfer Kültürler Arası Dostluk ve Ahenk Derneği Başkanı Cahit Erbalcı, "Birlik ve beraberlik adına atılacak her adımda, ortak hareket etmekten memnuniyet duyarız.'' dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nilüfer Kültürler Arası Dostluk ve Ahenk Derneği adına Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Erbalcı, Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kedirkıran, Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği (HÜRSİAD) adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akif Elbeylioğlu, Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesi'ni ziyaret etti.

Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Yılmaz Demirdelen ile heyet adına konuşan Cahit Erbalcı, birlik mesajı verdi. Erbalcı, birlik ve beraberlik adına atılacak her adımda, ortak hareket etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Bu tür ziyaretlerin kendilerini çok memnun ettiğini dile getiren Yılmaz Demirdelen de birlikteliklerin sadece ziyaretlerle sınırlı kalmamasını, devamlılığın olmasını, toplumsal birliktelik adına ortak çalışmalar yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Yapılan ikramların ardından, ziyaret eden heyet adına Nilüfer Kültürler Arası Dostluk ve Ahenk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Erbalcı bir plaket takdim etti ve ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber