Yakutiye Belediyesi Toptancılar Sitesi'nin yol problemi çözülüyor

Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi, 248 iş yerinin bulunduğu Toptancılar Sitesi'nin yol problemini çözmek için başlatılan çalışmalara hız verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 19:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Ali Korkut, çalışmaları yerinde inceledi. Korkut, yol çalışmasının kar yağmadan sonlandırılması için Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine talimat verdi. Korkut, yol çalışmalarındaki işçiliği beğenmeyerek, ustalara işlerini daha güzel ve düzgün yapmaları için uyardı.

Toptancılar Sitesi'ne 7 bin 500 metre uzunluğunda taş kaplama yol yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ali Korkut, ?Toptancı esnafımızın faaliyet gösterdiği bu sitenin en ciddi sorunlarından biri yol problemiydi. Esnafımızın sorunu, bizim için öncelik taşıyordu, özellikle toptancı esnafımızın sıkıntısını çözmek için ihale yaparak işi verdik. Ancak gördüğüm kadarıyla işler yavaş yürüyor ve işçilikte ciddi sorunlar var. Burada bir defa iş yapılacak, işi alan da işi verenin de azami dikkat göstermesi gerekiyor. İlgilileri uyardım, kötü yapılan yerlerin düzeltilmesi ve işlerin hızlandırılması için. Malum, karın ne zaman yağacağı, kar nedeniyle işlerimize ne zaman nokta koyacağımızı bilemiyoruz. Dolayısıyla güneş varken, biran önce işlerin tamamlanması gerekiyor.? dedi.

Site esnafı, uzun süredir bozuk yol nedeniyle ulaşım sıkıntısı yaşadıklarını belirtti. Yol sorununun çözümüne katkı sağladığı için Başkan Korkut'a teşekkür eden esnaf, ?Biz de biran önce yolun tamamlanmasını istiyoruz. Başkanımız Ali Korkut, işin takibini sıklıkla yapıyor. Bize gösterdiği iyi niyet ve desteklerinden dolayı Yakutiye Belediyemize ve onun değerli başkanına teşekkür ediyoruz.? diye ifade ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber