Özelleştirme Mağdurları, kura ile okullara atandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2005 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Azot Gübre Fabrikası'nın özelleştirilmesi nedeniyle ortada kalan 66 işçi, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde hizmetli kadrosuna atandı. İşçilerin görev yerleri ise kurayla belirlendi.

Geçtiğimiz aylarda özelleştirilen Azot Gübre Fabrikası'nda çalışan 66 işçi, Milli Eğitim Bakanlığı'nda hizmetli kadrosunda işe alındı. Bugün Öğretmenevi'nde İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın'ın gözetiminde yapılan kura çekiminde işçilerin görev yerleri belirlendi. İşçiler Samsun merkez, Çarşamba, Tekkeköy, Kavak ve 19 Mayıs İlçesi'nde çeşitli okullarda göreve başlamak için kura çekti. Hemen evinin arkasında bulunan 30 Ağustos İlköğretim Okulu'na kura çeken Funda Özkan büyük sevinç yaşarken, 2 işçi özel istekle kurada olmayan Terme ve Salıpazarı ilçesine atandı.

Milli Eğitim Müdürü Aydın, kura çekiminin açık ve şeffaf bir şekilde yapıldığını belirterek, "Sizleri alıp istihdam etmekten memnun oluyoruz. Milli Eğitim disiplinli bir yerdir, bu nedenle bazı sorunlar yaşıyoruz. Mağduriyetiniz MEB ile giderilirken, sizlerde çalışmalarınızı ona göre yapın. Gittiğiniz yerlerde amirlerinize ve öğrencilerle iyi anlaşın" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber