Artık ısınacağı bir durak yok

Yayalaştırma projesiyle gündeme gelen Taksim'de, soğuk kış günlerinde ısınmak için araçların egzoz dumanını kullanan 'Egzozcu Mehmet' olarak bilinen kişinin sığındığı duraklar da yerinden söküldü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2012 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Isınmak için sürekli duraklara gelen ve otobüslerin egzoz gazına elini uzatan şahıs, bundan sonra ısınmak için kendine başka bir yer arayacak.

Taksim Meydanı'ndaki yayalaştırma çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Kentin birçok noktasına belediye otobüslerinin sefer düzenlediği Taksim'deki duraklar da çalışmalar kapsamında kaldırıldı. Yıllardır Taksim'in sokaklarında ve otobüs duraklarında yaşayan 'Egzozcu Mehmet' için kaldırılan otobüs duraklarının ise farklı bir önemi var. Kış aylarının soğuk günlerinde donmamak için durağa sığınan şahıs, otobüslerin egzozun sıcaklığıyla ısınıyor ve donmaktan bu şekilde kurtuluyordu.

Bugün çalışmaların olduğa alan gelerek kaldırılan otobüs duraklarına düşünceli bir şekilde bakan şahıs, bundan sonra soğuk kış ısınmak için kendine başka bir yer arayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber