Terörist başının idamı için 23 bin imza toplandı

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetim kurulunun terör örgütü başı Abdullah Öcalan'ın idam edilmesi için başlattıkları imza kampanyası sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2012 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale'deki imza kampanyasına 23 bin kişi destek verdi.

Son günlerde artan terör olaylarına tepki göstermek ve terör örgütü başı Abdullah Öcalan'ın idam edilmesi için Vatan İçin Can Verenler Derneği tarafından düzenlenen imza kampanyasına ilgi yoğun oldu. Kırıkkale halkından alınan imzalar Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Meclis Başkanlığı'na gönderilecek.

Dernek başkanı Mümtaz Torunlu, terör suçu işlemiş kişilere karşı idam cezasının geri getirilmesi için bu uygulamaya devam ettiklerini dile getirdi. Şehitler diyarı Kırıkkale'den bu imza kampanyasını başlattıklarını ifade eden Torunlu, ?Kampanyanın amacı, terör suçu işlemiş kişilerin idamla cezalandırılması, bunun için Meclis'ten yasanın geçmesini istiyoruz. Terör örgütü başı Abdullah Öcalan'ın idam edilmemesi ve teröre destek veren partilerin kapatılmaması halinde bizler de açlık grevine başlarız.? dedi.

Kırıkkale milletvekillerini eleştiren Torunlu, "Başka milletvekilleri Meclis'te açlık grevi yapıyor. Bizim milletvekilleri yanımıza dahi gelmiyor.? şeklinde konuştu. Torunlu, şunları söyledi: ?Tüm ulusumuz terör saldırılarının gerçek amacının farkındadır. Terör örgütü ve destekçileri menfur amaçlarını gerçekleştirmek için toplumsal istikrarımızı bozmak, kaynaklarımızı heba etmek ve bizleri kardeş kavgasına sürüklemek istemektedir. Bölgenin kalkınmasını istemeyenler bölgeye zarar vermektedir. Unutmayalım en büyük zararı bölgede yaşayan vatandaşlarımız görmektedir. Bizleri yoksulluğa, açlığa, susuzluğa götüren her türlü terörü lanetliyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber