Bitlis Fenerbahçeliler derneği yeni dernek binasına yerleşti

Yaklaşık bir yıldır Bitlis'te faaliyetlerine başlayan Bitlis Fenerbahçeliler Derneği yeni dernek binasına yerleşerek ilk yemekli toplantılarını gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 11:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dernek üyeleri ve Fenerbahçeli taraftarların katılımıyla Cumhuriyet Caddesi üzerindeki yeni dernek binasında akşam yemeğinde bir araya gelen dernek yöneticileri yeni dernek binasının hayırlı olması temennisinde bulundular.

Davetliler, verilen yemeğin ardından dernek binasında Eskişehir ? Fenerbahçe maçını izlediler.

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Bitlis Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Haluk Altun, yeni dernek binasına yerleşmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yeni dernek binalarında ilk yemekli toplantılarını yaparak ilk maçlarını izlemeye başladıklarını belirten Başkan Altun, şöyle konuştu:

?Dernek binamızın henüz resmi açılışını yapmadık. Derneğimizin resmi açılışını Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın yapması konusunda söz aldık. Derneğimizin ilimize hayırlı olmasını diliyoruz. Derneğimizin ilimizdeki spor kategorilerine katkıları olacaktır. Spor ve kültürel alanda ilimiz için ne yapılması gerekiyorsa biz elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bitlis Fenerbahçeliler Derneği olarak bu misyonla yola çıktık. Ayrıca bize desteklerinden dolayı Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a teşekkür ederiz.?

Derneği 8 kurucu üye ile kurduklarını kaydeden Atun, ?8 üyemizle yola çıktık ve şu anda ise 22 yönetim kurulu üyemiz bulunmaktadır. Bunun yanında yaklaşık 2 bine yakın taraftar üye hedefledik. Üye kayıt çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu sayımız her geçen gün artarak devem edecektir. Dernek olarak yapmış olduğumuz araştırmalara göre Bitlis'in yüzde 50'sinin Fenerbahçeli olduğunu gördük. İl ve ilçelerimizde Fenerbahçe sevgisini aşılayacağız.? dedi.

Yapılan toplantıda Bitlis Fenerbahçeliler Derneği basın sözcülüğüne seçilen Fettah Yeşilyaprak ise, yeni dernek binalarında ilk maçlarını izlemelerinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Fenerbahçeli taraftarlar olarak bundan sonra yeni dernek binalarında takımlarına destek olacaklarını ifade eden Yeşilyaprak, ?İnşallah her şey daha güzel olacaktır. Bitlis Fenerbahçeliler Derneği olarak biz bunun için elimizden geleni yapacağız. Tüm taraftarlarımızı derneğimize bekliyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber