Erzurum'da rafting antrenörlüğü kursu veriliyor

İkinci kademe rafting yardımcı antrenörü kursu, Erzurum'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM)'in ev sahipliğinde yapılıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 17:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da ikincisi açılan 2. kademe rafting yardımcı antrenör kursuna 13 kursiyer katılıyor. Adaylar teorik dersleri Kule Otel Konferans Salonu'nda görürken, uygulamaları ise Atlama Kuleleri'nin suni kar yağdırma göletinde yapıyor.

Federasyon yetkilisi Rahman Murat Türkmen, rafting 2. kademe yardımcı antrenör kursunun Çetin Bayram'ın girişimleri ile Erzurum'da getirildiğini belirtti. Türkmen, kursa eğitmen olarak Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'ndan Kanat Karamürsel, Savaş İzmirli ve Bilal Çağlayan'ın görev yaptığını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum'da 12 gün sürecek olan rafting 2. kademe yardımcı antrenör kursunun çalışmalarını ziyaret etti. Çintimar, kurs görevlilerinden çalışmalar hakkında bilgi alarak, antrenör adaylarına başarı dileğinde bulundu. Rafting sporunun Türkiye'de her geçen gün daha da geliştiğine ve büyük bir ilerleme kaydettiğine değinen Çintimar, ?Böylesi bir kursun ilimizde düzenlenmesinden son derece mutluyuz, Adayların pratik uygulamaları için kule ve dağ manzaraları suni kar yağdırma göletini tercih etmeleri de sevindirici. İnanıyorum ki, 13 adayda kursu başarı ile geçip, rafting sporuna antrenör olarak katkı sağlayacaklar.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber